Hvad
Hvor
Hvornår

Diana Krall

Billetter til Diana Krall, 2012 Frederiksberg

Diana Krall giver koncert i Falconer Salen

Den canadiske sangerinde og pianist optræder 26. oktober i Falconer Salen.

Diana Krall har i nyere tid manifesteret sig, som et af de største kvindelige jazz-navne med sine to album "When i Look In Your Eyes" (1999) og "The Look Of Love" (2001). Disse har indbragt en lang række nomineringer og priser, bl.a. en Grammy Award og adskillige platin-plader på verdensplan.

Canadieren har for nyligt medvirket på Sir Paul McCartney's seneste album "Kisses On The Bottom", hvor hun, bl.a. sammen med flere af sine faste musikere, har arrangeret hele den instrumentale del.

Sangerinden udgav sidst "From The Moment On" i 2006, og forventes at udgive sit 13. studiealbum 18. september. Albummet bliver produceret af David Foster, der har produceret for en række af verdens største artister.

Et udvalg af de nye sange kan høres, når Diana Krall optræder i Falconer Salen til efteråret. Til koncerten vil Diana Krall, som altid, være akkompagneret af de ypperligste jazz-musikere og foruden det ny materiale vil koncerten også byde på jazz-standarder fra det imponerende bag-katalog.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.