Hvad
Hvor
Hvornår

THE DEVIN TOWNSEND PROJECT & FEAR FACTORY

Billetter til THE DEVIN TOWNSEND PROJECT & FEAR FACTORY, 2012 København S

To garvede veteraner lægger hovederne sammen og præsenterer
THE EPIC INDUSTRIALIST TOUR

THE DEVIN TOWNSEND PROJECT, der sidst lagde The Rock og Voxhall ned, er tilbage efter med deres femte album "Epicloud" der står til udgivelse i efteråret 2012. Det musiske geni Devin Townsend, der også huserede i Strapping Young Lad, ligger ikke på den lade side når det kommer til udgivelse af albums. 15 albums er det blevet til i årenes løb og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt. I 2011 blev det til to meget forskellige albums; det melodiske "Ghost" og den mere kaotiske "Deconstruction".

FEAR FACTORY er endelig tilbage med nyt. Det industrielle metal band fra Los Angeles har netop udgivet deres 8. album "The Industrialist". Albummet er indspillet af de to eneste tilbageværende originale medlemmer Burton C. Bell (vokal) og Dino Cazares (guitar), og det er stadig uvist hvem der skal udfylde pladserne når bandet skal spille live i Europa - bandet har dog for nyligt spillet shows med Matt DeVries (Chimaira, Six Feet Under) på bas og Mike Heller (Malignancy) på trommer.

Sidste band på touren er engelske SYLOSIS fra Reading. Via en pladekontrakt med Nuclear Blast har bandet fået stor opmærksomhed rundt omkring i Europa og har vist sig dedikeret til et liv på landevejen. SYLOSIS udgav deres 2. album d. 11. marts og var i den forbindelse på tour med tech-metallerne i Textures.

Som et led i touren besøger pakken Danmark ved to forskellige lejligheder;

Den 2. november finder pakken AALBORG METAL FESTIVAL og er dermed de første offentliggjorte navne til festivalen sammen med HEADBANGERS BALL TOUR.

Efter en kort runde i Skandinavien finder touren igen Danmark – nærmere bestemt

Amager Bio, København d. 11. november kl. 19.00.

-KTP-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.