Hvad
Hvor
Hvornår

Destroyer

Billetter til Destroyer, 2012 København V

VEGA & Smash!Bang!Pow! præsenterer:

Den canadiske indiekunstner Destroyer kommer til VEGA

Bag det destruktive navn står canadiske Dan Bejar, der som Destroyer har udgivet en lang række albums siden 1996. Seneste album var det meget anmelderroste “Kaputt”, der udkom i starten af 2011, og nu arbejder han på nyt materiale. I den forbindelse gæster han Lille VEGA onsdag d. 28. november.

Startede som enmandsprojekt
Dan Bejar startede Destroyer som et enmandsprojekt, og han producerede selv den første fuldlængdeplade We'll Build Them A Golden Bridge, der var fyldt med stripped-down, lo-fi elektronisk folk. Efterfølgende rykkede han ind i et rigtigt studie, fik sig et band og udviklede musikken til flere genrer.

Uhøjtidelig multiinstrumentalist
Gennem årene som Destroyer har Bejar etableret sig selv og sit band som en uforudsigelig musikalsk succeshistorie. Han er nemlig en begavet sangskriver
og en dygtig og finurlig multiinstrumen- talist, der formår at skabe sit helt eget lydunivers.

Sidste album rost til skyerne
Seneste udgivelse Kaputt blev da også overdænget med ros fra anmelderne, der ikke kunne få armene ned:

“Omgivet af en tåget, drømmende og spacy atmosfære, som tryllebinder én fra start til slut, er 'Kaputt' spækket med forbandet fængende og detaljerige popsange, som på forunderlig vis samtidig fremstår minimalistiske." (Albumanmeldelse i Soundvenue)

Også live forstår Destroyer at få musikken helt ud over scenekanten:

”Og selv om Bejars sangstemme virkede lidt søvnig, sad de skæve tekster til gengæld lige i skabet, og numre som den labert rockende ’Savage Night At The Opera’, den smålumre ’Blue Eyes’ og det fremragende titelnummer fra ’Kaputt’ var en fornøjelse at opleve live.” (Roskilde 2011, anmeldelse i Politiken)

Der er således lagt op til en forunderlig og tryllebindende musikalsk aften, når Destroyer spiller en alt andet end destruktiv koncert i Lille VEGA d. 28. november.

5/6 - Soundvenue
8.8/10 - Pitchfork
5/5 - The Guardian

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.