Hvad
Hvor
Hvornår
10. marts

Depedro (ESP)

Global Copenhagen / København N
 
Hvornår
Fre., 10. marts 2017, 21:00
- Depedro (ESP)
Prisniveau
90.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til Depedro (ESP), 2017 København N

Den enestående sanger og musiker Depedro, vender tilbage til Global med sin melodiøse og medrivende folkrock og sit velspillende band

Spanske Jairo Zavala har med sit aldeles produktive virke, cementeret sit navn som en enestående og opfindsom musiker. Han har spillet med Tony Allen, været frontperson i La Vacazul og har de sidste mange år været en fast del af det amerikanske indierock band Calexico.

Siden 2009 har han udviklet det musikalske projekt Depedro. Her har Zavala skabt sit eget soniske og litterære sprog af melodiøs og medrivende folkrock, der finder inspiration i alt fra latin og flamenco til amerikansk roots.

Musikken bevæger sig mellem det lokalt forankrede og det globale og balancerer samtidigt mellem det traditionelle og det eksperimenterende. Depedros forførende lydlandskaber er lette at komme ind i, men svære at placere geografisk. Der trækkes tråde til Spanien, Mexico, Latinamerika og Sydstaterne. Musikken er sin helt egen.

Når Jairo Zavala vender tilbage til Global, er det med et nyt album i bagagen, El Pasajero, hvor han er vendt tilbage til rødderne. Med en mere simpel og akustisk instrumentering, end de forudgående plader, kommer Zavalas stemme og guitar i lydbilledets front. Han er omringet af sit velspillende band, fem mesterlige musikere, der giver fylde og energi til hans live-optrædender. Hop med på Depedros rejse rundt i alverdens genrer, lande og tradtioner.

Anmeldercitater:

“The fetchingly hoarse-voiced balladeer makes his move from Spain to border badlands sound the most natural thing in the world.”—The Telegraph

“Hailing from Madrid, Spain, this acoustic folk rock band will get you to sit up and listen… Depedro is certainly a band to take notice of.”—CMJ

Global Copenhagen

Nørre Allé 7
2200
København N
 
Hvornår
Fre., 10. marts 2017, 21:00
- Depedro (ESP)
Prisniveau
90.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.