Hvad
Hvor
Hvornår

Den eneste Ene

Billetter til Den eneste Ene, 2012 Aarhus C

"Den eneste Ene er den gamle historie, som vi kender fra film, men sat op som musical og i en helt uventet form. Det er intet mindre end helt fantastisk og fabelagtigt godt. Det er en musical, som ganske enkelt skal ses."
( Out & About)

"Christiane Schaumburg-Müller spiller en guddommelig morsom Stella, som Paprika Steen i overgear. Mens Linda P er en både bevægende og hysterisk morsom Mulle, der ikke viger tilbage fra at udfordre tyngdekraften og en del andre naturlove iført rulleskøjter."
( Ekstra Bladet)

"Linda P [tager] Glassalen med storm. Hun ER Mulle, og sikke hun kan synge."
(  BT)

Den højeste sædkvalitet går hånd i hånd med de skønneste pophits og en humor, der sidder lige midt i køkkenskabet, når Kaya Brüel, Nicolaj Kopernikus, Sofie Lassen-Kahlke, Christiane Schaumburg-Müller, Linda P, Robert Hansen m.fl. kaster sig ud i historien om Niller og Sus.

Susanne Biers filmperle Den eneste Ene fra 1999 blev i 2005 transformeret til Den eneste Ene – The Musical og solgte over 125.000 billetter i Danmark. Syv år efter (Syv år, Niller!) genopsætter The One & Only Company musicalen i en ny version, der bringer nogle af de bedste danske skuespillere, komikere og sangere sammen på scenen for første gang.

Kenneth Kreutzman kaster sig ud i helt ny instruktion og iscenesættelse af musicalen, og på rollelisten kan producenten The One & Only Company præsentere et drømmecast i særklasse. Kaya Brüel er Sus, der har problemer med sin italienske charmebøf af en kæreste og møder kærligheden i skikkelse af køkkenmanden Niller. Nicolaj Kopernikus er et scoop af dimensioner til Niller. Som Nillers gode ven og højre hånd Knud kan publikum opleve Robert Hansen i et helt nyt fag som musical-stjerne og køkkenmontør. Det samme gælder Linda P, som de færreste nok havde ventet at se i en musical, men som ikke desto mindre springer ud i glansrollen som den gammelkloge Mulle. Stjernedrys er der også i rigt mål over rollen som Sus’ trofaste ”blondine”-veninde Stella. I Aarhus deles rollen af Sofie Lassen-Kahlke og Christiane Schaumburg-Müller, der samtidig medvirker i endnu en omgang Vild med dans på TV2. Og som Sonny er der endnu en overraskende teaterdebut til sangeren Jimmy Colding fra Zididada

Medvirkende:

Niller - Nicolaj Kopernikus
Knud - Robert Hansen
Sonny - Jimmy Colding
Sus - Kaya Brüel   
Stella - Christiane Schaumburg-Müller/Sofie Lassen-Kahlke
Adoptionsrådgiver - Rikke Hvidbjerg/Kuku Agami
Køkkensælger - Henrik Launbjerg
Elskerinde - Line Krogholm
Mulle - Linda P
Lizzie - Xenia Lach Nielsen

Varighed: 2 timer og 15 min, inkl. pause

I Musikhuset med kniv og gaffel

En god aften i Musikhuset Aarhus kan altid startes med et besøg i restauranten johan r, som har lavet en særlig musical-menu og en musical-buffet.

Tre retters menu koster 340 kr. og indeholder udover tre retter også velkomstdrink og pausedrink.
Musical-buffeten inklusiv velkomstdrink koster 240 kr.

Læs mere om johan r's menuer samt bordbestilling her

Forestillingssponsor: Danske Bank
Der gives studierabat og Børn- og ungerabat på udvalgte forestillinger
Arrangør: Musikhuset Aarhus

Denne forestilling er med i 2plus-serien. Med denne rabattype kan du få 50 kr. i rabat pr. billet, hvis du køber billetter til to eller flere forestillinger på en gang.

I 2plus kan du finde både teaterforestillinger, koncerter, comedy og dans. Se hele 2plus-serien her. Der bliver løbende  tilføjet nye forestillinger til 2plus.

Læs mere om 2plus.

Tag toget til Den eneste Ene
Køb din togbillet til favorabel pris her.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.