Hvad
Hvor
Hvornår

Den Danske Mafia

Billetter til Den Danske Mafia, 2011 Horsens

Efter i en årrække at have formidlet John Mogensens ikoniske sange med en anderledes og hårdtpumpet tilgang, åbner Den Danske Mafia nu op for rockkisten med egne kompositioner.

Det er sange som på en særegen måde forsøger at udtrykke hvad John M. måske selv ville have skrevet om, hvis han havde været iblandt os i dag. Det er udkantsdanskernes hverdagshistorier om ”Byens Gader” og natteliv, venskaberne ”Nede På Havnen” lørdag morgen med en kølig pilsner og om ”FC Kælderkold”, på lægterne til fodboldkampen med fuld power på. Alt sammen leveret med et glimt i øjet og med respekt for den sangskrivertradition som Mafiaen har arvet efter John Mogensen m.fl.

De mange år på de danske landeveje, har perfektioneret sammenspillet mellem trioens medlemmer, men også her er der sket forandringer og en ny spiller er kommet på banen. Trommerne i Den Danske Mafia er blevet overtaget af lokale Michael Fast, der af rigtig mange vil være kendt som trommeslageren fra Pretty Maids, hvilket har givet ny energi og nerve i musikken. Michael Fast har turneret i mange år over hele verden.

Henrik Bjørn har siden 1986 spillet i rockbandet Merzy, og har i den forbindelse udgivet 5 albums. Bandet har spillet over hele Europa, og har bl.a. turneret sammen med Deep Purple, ZZ Top m.fl.

Henrik Johannesen har en fortid som guitarist i bl.a. det danske band Royal Hunt, og har boet 7 år i San Francisco, USA, hvor han har turneret, og udgivet et album med sit eget band ”Reign of Sound”, samt spillet med et utal af amerikanske musikere. Han har desuden studeret musik på det berømte M.I.T. Music Institute i Hollywood, hvor prominente guitarister som Jennifer Batten (Michael Jackson), og Zakk Wylde (Ozzy Osbourne) underviser. -A-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.