Hvad
Hvor
Hvornår

The Deep Dark Woods

Billetter til The Deep Dark Woods, 2013 København V

Sørgmodigheden fra de canadiske skove fylder VEGA
Canadiske The Deep Dark Woods indtager Lille VEGA med deres sørgmodige, men yderst velspillede americana-rock. Kuldegysningerne står i kø på deres seneste album, The Place I Left Behind, så der er en intens oplevelse i vente torsdag den 25. april.
Dekadent minimalisme
The Deep Dark Woods har om nogen valgt et passende bandnavn til deres sitrende fine americana-rock, som solidt balancerer mellem forårets dekadence og vinterens minimalisme. Musikken er så veludført, at kaskader af kuldegysninger bemægtiger sig dine nakkehår, når du først er omsluttet af de canadiske skove.
Kvinde-ar og knuste drømme
I 2012 udkom kvintettens fjerde album, The Place I Left Behind,som fulgte op på den stjernestorm forgængeren, Winter Hours blev tildelt af anmelderne. Albummet blev nævnt som et lyspunkt i de mest endeløse og dybfrosne canadiske nætter.
The Place I Left Behind forholder sig også til den canadiske natur med strejf af tunge emner som fremmedgørelse, knuste drømme og de ar, det sidste kvindelige bekendtskab medførte. Som på singlerne ”Virginia” og ”Mary’s Gone”.
Titelsangen understreger den ensomme længsel efter det, man har forladt. Albummet hylder folk-traditionen med et strejftog ud i den roots-inspirerede blues.
Rungende orgelspil
The Deep Dark Woods har i deres otteårige levetid perfektioneret kombinationen af trimmede sange, der bliver akkompagneret af en folket banjo, klaver og subtile anslag på mellotronen. Bandet formår også at understrege de mismodige tekster med pedal steel og rungende orgelspil i ånden af deres inspirationskilder The Byrds, Neil Young og The Band.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.