Hvad
Hvor
Hvornår

Dean Blunt (UK)

Billetter til Dean Blunt (UK), 2015 København K

Dean Blunt er tilbage på Jazzhouse med et nyt anmelderrost album i bagagen, samt sine forkringlede popsange, skabt i et imponerende og grænsesøgende lydunivers af samples og skæve toner. Præsenteret i samarbejde med The Lake.

Dean Blunt er spundet ind i et enigmatisk slør af mærkværdige udgivelser, særligt som en del af den produktive duo Hype Williams, misledende pressemeddelser og mystiske interviews. Lytteren, læseren og intervieweren holdes altid på afstand til personen Dean Blunt, hvad der kommer til syne er musikken.

Med det stemningsfulde og på alle måder anderledes break-up-album The Redeemer, trådte Dean Blunt ud af skyggerne fra Hype Williams og definerede sig selv som soloartist. Det personlige og skrøblige album gav også glimt af manden bag musikken. På sin seneste udgivelse, Black Metal, har Blunt slået fast, at der under de skæve youtube samplings og den besynderlige enigma, gemmer sig en talentfuld musiker og dygtig sanger med et øre for nye og anderledes lyde.

Det er også kun i glimt man møder Blunt til hans efterhånden notriske koncerter. Pakket ind i røgslør og strobe lys, holdes en afstand til personen, men hvor billedet er sløret, er lyden knivskarp. Blunts fintfølende og fyldige stemme står frem i et sonisk flux af samples, loops og instrumenter som strygere, blæsere og guitarer.

Køb partoutbillet til hele The Lake i Jazzhouse-perioden her

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.