Hvad
Hvor
Hvornår

Danish Open Bellydance 2012

Billetter til Danish Open Bellydance 2012, 2012 Roskilde

Danish Open Bellydance 2012 - gå ikke glip af dette 1001 nats eventyr. Det bliver i en klasse for sig når mellem 60 - 100 mavedansere vil konkurrere om at blive vinderne af Danish Open Bellydance. Sjældent vil I se så meget energi og nærvær kombineret med flotte kostumer, smukke kvinder og medrivende musik som når de deltagende dansere vil folde sig ud.

Danmark er kendt for sine dygtige mavedansere og grupper. Flere har vundet internationale konkurrencer over hele Europa. Nu er det tiden inde til at Danmark giver internationale mavedansere mulighed for at konkurrere på dansk grund.

Om konkurrencen
Danserne vil konkurrere hen over weekenden i tre kategorier - hhv. solist, duo/gruppe og grand diva.
Der vil være fem dansekyndige dommere til at sikre at det hele går retfærdigt til. De fem dommere er: Tine Valois (DK), Fereshteh Hosseini (UK), Pouline Friis Lunau (DK), Selina Sevil (SE) og Sirke Seppänen (F).

Om programmet
Lørdag den 17. november 2012 vil byde på kvalifikationsrunder i de tre kategorier. Her vil dommerne finde de solister og duetter/grupper der skal gå videre til søndagens finaleshow.
Kl. 10.30: Grand Diva
Kl. 13.30: Duo/gruppe
Kl. 16.30: Solister

Dørene åbnes en halv time før den annoncerede konkurrencestart. Du kan vælge at købe billet til de enkelte kvalifikationsrunder, eller du kan købe en samlet billet til alle runder.

Søndag den 18. november 2012 vil stå i finalens tegn med kun de dygtigste dansere på scenen. Her kan publikum også være heldige at møde nogle af dommerne på scenen, samt anden underholdning. Dørene til finaleshowet åbner kl. 12.30 med showstart kl. 13.00. Du kan købe en billet, som kun gælder til finaleshowet, eller en kombibillet, som også giver adgang til alle kvalifikationsrunderne.

Hele weekenden vil der være basar hvor man kan lade sig friste af 1001 nats flotte kostumer m.m.

Praktisk information
Det er IKKE tilladt at medbringe egne drikkevarer eller fødevarer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.
Der må IKKE optages video under konkurrencen.

Konkurrencen afholdes med støtte fra Roskilde Kommune.

Læs om deltagerne, dommerne, regler og meget mere på www.danishopbenbellydance.dk

-KTP-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.