Hvad
Hvor
Hvornår

Danish Music Awards 2016

Kom til fest med Burhan G og Rasmus Bjerg som værter!

Burhan og Bjerg værter ved 'DMA 2016'

Når den danske musikscene skal fejres i Forum lørdag 12. november ved 'Danish Music Awards 2016', bliver det med et helt nyt makkerpar, Burhan G. og Rasmus Bjerg, som værter.

Musik, fest, glade gæster og gyldne statuetter. TV 2, IFPI og Koda er klar til at præsentere Danmarks ældste og mest prestigefyldte musikpris, 'Danish Music Awards', med et kæmpeshow i Forum i København lørdag 12. november. Showet sendes direkte på TV 2 og TV 2 PLAY, og værterne er fundet: Byd et vildt og varmt velkommen til Burhan G. og Rasmus Bjerg, der vil guide publikum, seere og kunstnere gennem aftenen.

- Jeg er super stolt over, at både Burhan og Rasmus har sagt ja til opgaven. Det er første gang, at de to står ved siden af hinanden på DMA-scenen, og jeg glæder mig meget til at se deres gode kemi nå ud til både publikum og seere. Burhan har, ud over at være en succesfuld producent af musik, de vigtige kvaliteter, der skal til, for at være vært på et show af denne kaliber. Sammen med Rasmus Bjergs værtserfaring og humor synes jeg, at vi har fundet et godt og dynamisk makkerpar til at stå i spidsen for 'DMA 2016', siger TV 2-underholdningsredaktør Dorte Borregaard.

Værterne glæder sig
Det er første gang, Burhan G. er vært ved et underholdningsshow, mens Rasmus Bjerg tidligere har været vært ved blandt andet 'Zulu Comedy Galla'. Begge glæder sig til at have en fest i Forum og ikke mindst til at skulle arbejde sammen:

- Det er en kæmpe ære at skulle dele scenen med Rasmus. Jeg er stor fan. Jeg synes, han er en af landets dygtigste skuespillere, og jeg glæder mig til en aften, hvor dansk musik er i centrum. En aften, hvor både nye navne og etablerede musikere mødes i et fælles forum og hylder al den kreativitet og de musikalske succeser, der har samlet branchen - og vigtigst af alt publikum - i løbet af det sidste års tid. Vi har så meget at være stolte af både herhjemme og i udlandet, hvor danske musikere for alvor begynder at markere sig i disse år, siger Burhan G.

- Burhan er en elegantier, og jeg tror, vi hurtigt finder hinanden. Jeg mener - vi er jo begge rimelig generte, begge rimelig dygtige, lugter begge rimelig godt og ser begge rimelig godt ud. Rimelig godt. Jeg glæder mig til at skulle bidrage til festen i Forum. For det er, hvad DMA er - et brag af en fest. Og måske får jeg endda Burhan overtalt til at synge duet, siger Rasmus Bjerg.

MØ optræder ved 'DMA 2016'
Burhan og Bjerg er ikke de eneste, der er klar til at fyre den af i Forum 12. november. Masser af musikalske stjerner vil indtage den imponerende scene til DMA. Blandt andre kommer fynske MØ, der, senest med Justin Bieber, har taget hele verden med storm, mens også Phlake, Gulddreng og Nik & Jay, Aura, Cisilia, Faustix og Blak har sagt ja til at gå på scenen i Forum.

De nominerede er…
'Danish Music Awards' er Danmarks ældste og mest prestigefyldte prisfest, og traditionen tro kan du være med til at bestemme, hvem der skal vinde 'Årets Publikumspris'. De nominerede i alle kategorier offentliggøres tirsdag 4. oktober 2016, og afstemningen til 'Årets Publikumspris' går i gang samme dag på dma.tv2.dk. Billetter til 'DMA 2016' kan allerede nu købes på Billetlugen.dk.

'DMA 2016' kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY lørdag 12. november fra kl. 20.00, når TV 2 i samarbejde med IFPI og Koda sender direkte fra Forum i København.

Få seneste nyt om 'DMA 2016' her
Følg Danish Music Awards 2016 #DMA16 på Facebook og Instagram

 

 

 

Kørestolspladser købes via Billetlugens kundeservice på telefon 70 263 267, billetten er inkl. 1 Ledsager over 18 år.

OBS:Der bliver brugt stroboskoplys. 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.