Hvad
Hvor
Hvornår

D-A-D

Billetter til D-A-D, 2012 Odense V

After 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 comes…….11

D – A -­ D har aldrig givet køb på at være andet end rendyrket rock ’n’ roll. Jesper, Stig, Laust og Jacob er det eneste danske ”supermodel-­ band” tilbage fra de-­glade-­ monopolers-­tid. Og deres nye album bugner af rock fra før verden gik af lave. DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK er tilbage.

Det er album nummer 11, men D-­-A-­-D lyder som fire drenge, der lige har opdaget rock ’n’ roll. De er nemlig nået helt ind til rockkernen, og derfor er albummet, som kommer den 14. november, også opkaldt efter bandet selv. Det røber bandet nu.

-­- Hvordan er det med alle de år på bagen og alle de los i røven at stå som en hanelefant i midt-­-
40’erne? Det er halvt en løftet pegefinger og halvt en selvhjælpsbog til at leve moralsk på en
umoralsk måde. Det er så navlebeskuende, det bliver universelt, siger Jesper Binzer.

Dermed efterlader de ingen tvivl om, at den svære 11’er er kommet helt af sig selv. For det er slet og ret sjovt for D-­-A-­-D. at blive ved med at hitte på, og lysten til at flytte sig får kreativiteten til at flyde i stride strømme, så snart de træder ind i samme rum. Og det skyldes blandt andet netop, at de har været på toppen i så mange år.

Albummet er undfanget i små pauser fra et heftigt turnéprogram. Så intet har været forberedt hjemmefra, og alt er opstået i den upolerede dynamik mellem medlemmerne. Og fordi de sideløbende med indspilningerne har optrådt på små klubber rundt om i Europa – uden lys og anden staffage – har de fået appetit for at stå skarpt frem som et rockdestillat uden bismag.

Første single, den rockede og bastardbluesede ”I Want What She’s Got”, er allerede ude, og der venter mere fra samme skuffe. Såvel singlen som det kommende album repræsenterer nemlig en genforening med produceren Nick Foss, der tidligere har stået bag D-­-A-­-D hovedværker
som No Fuel Left for the Pilgrims og Everything Glows.

-­- Nick elsker melodier, og dem har vi mange af denne gang. Og det er fedt, når hans popøre
reagerer på vores hårdtslående sange, siger Jesper Binzer og Laust Sonne bakker op:

-­- Rent produktionsmæssigt er den store forskel i forhold til de seneste albums, at vi lyder som
en rockkvartet. Hverken mere eller mindre. Det er rent, stramt og kontant. Albummet bliver bandets første på selskabet Mermaid

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.