Hvad
Hvor
Hvornår

Crunchy Christmas 2012

Billetter til Crunchy Christmas 2012, 2012 København V

Det er nu 6 år siden vi på Crunchy Frog sidst samlede alle vore aktive bands og holdt et regulært julebal i indierockens tegn. I år gør vi det igen. Og det med et fantastisk line-up, som ud over de – for Crunchy-kendere – indlysende medvirkende også tæller bands som Beta Satan (genopstået fra de levende døde) og Apparat Organ Quartet (som flyver ind fra Island bare for at fyre op under festen).

Med en billetpris på 150 kroner for 9 sprøde bands på 2 scener (og en gratis øl) må man sige er en julegave til alle kendere og elskere af den gode smag.

Her er programmet (nb: ikke spillerækkefølgen).

APPARAT ORGAN QUARTET
BETA SATAN
LARS AND THE HANDS OF LIGHT
POWERSOLO
SHINY DARKLY
SNAKE & JET’S AMAZING BULLIT BAND
THE MALPRACTICE
THE TREMOLO BEER GUT
THEE ATTACKS

DJ: OLIVER NORTH BOY CHOIR

Som noget nyt præsenterer vi i sammenhæng med CRUNCHY CHRISTMAS også matiné-koncert for de spröde rock’n’rollinger og deres forældre. CRUNCHY KIDS XMAS MATINÉ. Programmet består her af dels Hr. Skæg, som vi jo udgiver på vores soundtracklabel, og PowerSolo som har lavet kendingsmelodier til både Ramasjang Rally go Ramasjang live. Som en lille pause viser vi også tegnefilmene fra Mustafas Kiosk af den royale hofleverandør Jakob Strid – oplæst af Povl Dissing og med musik af The Tremolo Beer Gut.

Som sagt løber det hele af stablen lørdag d. 8/12-2012. Matiné-koncerten er kl 11 og om aftenen åbnes dørene kl 19.00. Aftenens program koster 150 kroner. Matinéen koster 100 kroner, og der kan købes partoutbilletter for 200 kroner. Sælges på www.pumpehuset.dk.

Så bli’r det sgu alligevel jul!

Bedste hilsner,

CRUNCHY FROG

CRUNCHY KIDS XMAS MATINÉ. Programmet består af dels Hr. Skæg, som vi jo udgiver på vores soundtracklabel, og PowerSolo som har lavet kendingsmelodier til både Ramasjang Rally go Ramasjang live.

Som en lille pause viser vi også tegnefilmene fra Mustafas Kiosk af den royale hofleverandør Jakob Strid – oplæst af Povl Dissing og med musik af The Tremolo Beer Gut.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.