Hvad
Hvor
Hvornår

Cph Carnival Nattefest

Billetter til Cph Carnival Nattefest, 2013 København S

Cph Carnival Nattefest: Donkey Sound Crew m.fl.

Det bliver lidt af en nat i Koncerthuset, når Cph Carnival d. 18. maj kl. 23 inviterer til Nattefest som
afslutning på dette års pinsekarneval. Ikke mindre end fire forskellige fester vil foregå samtidigt i Koncerthusets studier 1-4, med hver sit indhold, dog med det til fælles, at det handler om musik i karnevallets ånd.

Blandt andre kan man opleve nogle af karnevallets gamle venner, Donkey Sound Crew, bestående af producerparret Pharfar og Fresh-I, som med deres succesrige arbejde har sat et markant præg på dansk reggae og dancehall i gennem de senere år. Med sig har de fuldt orkester, samt en perlerække af prominente gæster på scenen såsom Wafande, Shaka Loveless og Kaka.

Festen får også besøg af den danske duo Kinck, som består af sangerinden Stine Kinck og produceren Rasmus Allin. I samarbejde har de skabt en stærk urban lyd, som indtil videre har givet dem en plads i opløbet om årets Karrierekanon på DRs P3, samt optræden ved dette års SPOT Festival.

Silver Bullit vil også være at opleve til Nattefesten. Bag navnet gemmer sig en trio af nogle meget erfarne herrer i dansk musik; Mads Michelsen der i mange år har spillet med Gnags, Daniel Plon fra Bli Glad, samt den meget benyttede Kristoffer Sjelberg. Trioen beskriver selv sin musik som “soca, merenque, afrobeat, kwaito, funk, funk and more funk”.

Der vil løbende blive offentliggjort yderligere navne, men allerede nu kan man roligt se frem til en aften, hvor der vil være godt gang i den. En passende ramme som afslutningsbrag for Cph Carnival 2013.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.