Hvad
Hvor
Hvornår

Copenhagen Spirits and Cocktails

Billetter til Copenhagen Spirits and Cocktails, 2011 København K

’Copenhagen Spirits and Cocktails’, Danmarks første festival for alle, der nyder cocktails.

Nyd cocktails mixet af verdens bedste bartendere og mixologister, smag på spiritusnyheder fra branchens topproducenter, og lær at mixe den perfekte cocktail. Det er noget af det, shakeren er fyldt med, når Danmarks første spiritus- og cocktailfestival den 26. og 27. februar byder velkommen til to dage i cocktailens tegn.

‘Copenhagen Spirits and Cocktails’, som festivalen hedder, er for både de professionelle ydere bag baren og de glade nydere foran. I Moltkes Palæ kan du opleve nogle af verdens bedste bartendere dele ud af deres erfaringer med shakers, spiritus og mixers – og give smagsprøver på deres ekstraordinære håndværk.

Ud over seminarer og foredrag byder festivalen også på et væld af stande, hvor du kan forkæle ganen med nyheder og klassikere fra branchens førende spiritusproducenter. Og så kan du glæde dig til særlige cocktailevents, som afholdes på restauranter og cocktailbarer overalt i byen. -S-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.