Hvad
Hvor
Hvornår

Cold Specks

Billetter til Cold Specks, 2012 København V

COLD SPECKS FLYTTES TIL STORE VEGA

Grundet den store efterspørgsel på billetter til koncerten med Cold Specks i Lille VEGA, fredag den 5. oktober flyttes koncerten op i Store VEGA, så endnu flere fans får muligheden for at opleve den canadiske sangerinde. Cold Specks har med debutalbummet I Predict A Graceful Expulsion imponeret anmelderne, som forsanger Al Spx selv betegner som ”Doom Soul” - en blanding af blues-folk, akustiske guitarer krydret med hendes imponerende vokal, der går lige i hjertet og får gåsehuden frem.

Gennem albummets elleve sange, er det tydelig, hvilket intenst og dybt talent kun 24-årige sangerinde besidder med sine medrivende gospelreferencer og er ikke uden grund allerede blevet sammenlignet med store sangerinder som Mahalia Jackson og Nina Simone.

Inderligheden er også tydelig i Cold Specks’ nye video til singlen ”Winther Solstice”, hvor Al Spx forsøger at forlige sig med barndommens minder.

Bag Cold Specks gemmer sig den canadiske sangerinde Al Spx, der med hendes debutalbum I Predict A Graceful Expulsion har imponeret anmelderne. Cold Specks betegner selv musikken som "Doom Soul", der er en blanding af blues-folk, akustiske guitarer krydret med hendes imponerende vokal, der går lige i hjertet og får gåsehuden frem.

Gennem albummets elleve sange, viser den kun 24-årige sangerinde, hvilket intenst og dybt talent hun besidder med sine medrivende gospelreferencer og er ikke uden grund allerede blevet sammenlignet med store sangerinder som Mahalia Jackson og Nina Simone. Albummet er en sejr for sin genre og numre som "Blank Maps", "Holland" og "The Mark" byder på perfekt afstemte produktioner, men Al Spxs sjælefulde stemme er pladens store triumf, der på smukkeste vis frembringer en uafrystelig intim atmosfære. Der er hypnotiserende korarrangementer, ledsaget af tilsvarende minimalt cello- og klaverspil og alle sangene har hendes rå klang, der lækkert og fløjlsblødt løfter musikken og forfører lytteren.

Det er en stor glæde for os at kunne præsentere den forrygende Cold Specks
-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.