Hvad
Hvor
Hvornår

Cloud Nothings + Support: De Høje Hæle

Billetter til Cloud Nothings + Support: De Høje Hæle, 2012 København S

Best New Musis hos Pitchfork

Cloud Nothings unge forsanger og sangskriver Dylan Baldi blander ubesværet,  energisk støjrock, punk og powerpop med aggressive tekster, der drypper af  weltschmerz. Kombinationen er ikke ny, men Cloud Nothings formår med enkle  elementer at skabe et unikt udtryk og ditto lyd. Og det er ikke gået  ubemærket hen. Deres seneste album Attack On Memory er af det anerkendte musikmagasin Pitchfork blevet kåret til ”Best New Music”.

Nyt improviserende album

På Attack On Memory, som udkom i januar, er der i modsætning til det selvbetitlede debutalbum blevet givet plads til mere improvisation og flere eksperimenter. Albummet blev skrevet efter, bandet havde turneret konstant i halvandet år, og Baldi var træt af altid at spille samme sæt.

Selvom bandet gik efter at lave en plade som adskilte sig fra debuten er Dylan Baldis forkærlighed for at skrive gode hooks stadig tydelig. Det kan blandt andet høres på sangene ”Stay Useless”og ”Wasted Days”.

Legendariske Steve Albini (Nirvana, PJ Harvey og The Stooges) har produceret albummet.

Supporttjans for Real Estate

Cloud Nothings startede som et soloprojekt i Dylan Baldis forældres kælder, hvor han indspillede lo-fi powerpop sange på kassette. I 2009 fik han udgivet en ep, som en booker i New York hørte og efterfølgende tilbød ham supporttjansen til en koncert med Woods og Real Estate. Det fik Dylan Baldi til hurtigt at samle et band, som siden har turneret intensivt i USA og Europa. Så det er et band med masser af liveerfaring, som spiller i Lille VEGA den 11. august. -L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.