Hvad
Hvor
Hvornår

Cliff Richard

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Cliff Richard

 

Cliff Richard har i løbet af sin karriere solgt over 250 millioner albums og er med sine 123 single hits den eneste sanger der har toppet de britiske hitlister gennem fem sammenhængene årtier. Hans mest kendte hit er debutsinglen 'Move It' fra 1958, som han udgav sammen med The Shadows.

Til november udgiver Cliff Richard albummet 'The Fabulous Rock 'N' Roll Songbook' der er en hyldest til rock 'n' roll genren og til kunstnere som Elvis Presley, Little Richard, Chuck Berry og Buddy Holly. Siden Cliff Richard udgav sit debutalbum i 1959 er det blevet til 46 studiealbum, 7 soundtracks, 11 livealbums og 25 opsamlingsalbums, hvilket gør 'The Fabulous Rock 'N' Roll Songbook' til hans udgivelse nummer 100.

Har du ikke lyst til at køre hjem efter koncerten eller showet, der har bragt dig til Arena Fyn? Så husk, at du altid kan booke overnatning på BEST WESTERN Hotel Odense, der ligger i samme bygning som arenaen. På hotellet får du en rolig nats søvn kun få minutters gang fra koncertsalen - og altid med lækker morgenmad som del af pakken. Gå ind på www.hotelodense.dk> for at læse mere!

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Events on focus

Flere datoer
Tivolis Koncertsal / København V
4. February
Vega / København V
Flere datoer
DR Koncerthuset / København S
24. April
NRGi Arena / Aarhus C
2. May
Forum Copenhagen / Frederiksberg C
12. June
Ådalen - Aarhus / Åbyhøj