Hvad
Hvor
Hvornår
DIBS har i dag oplevet problemer med gennemførelse af kortbetalinger. Modtager du ikke en kvittering med det samme, skal du IKKE forsøge igen. Har du ikke modtaget en e-mailkvittering efter 24 timer, så kontakt Billetlugen Kundeservice på 70 263 267.

Clara Sofie

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Clara Sofie

Release-koncert for ny EP

Den 26. september spiller Clara Sofie i Lille VEGA. Koncerten bliver den danske sangerindes release-fest for hendes nye EP, som har fået titlen Overgiver mig aldrig. På EP'en finder man bl.a. førstesinglen "Brænd mig helst" som allerede er blevet set af mere end 100.000 på Youtube.

Samarbejdet med Rune RK
Clara Sofie har lavet musik siden hun var helt ung, men gennembruddet komfor alvor i 2010, hvor hun sammen med Rune RK lavede singlen "Når Tiden Går Baglæn"

Denne sang lå nummer 1 på single-hitlisten i otte uger, og endte med at sælge trippelplatin. Nu er Clara Sofie klar med ny EP, og denne aften vil man i VEGA få løftet sløret for de helt nye sange.

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.