Hvad
Hvor
Hvornår

City And Colour

Billetter til City And Colour , 2014 København V

CITY AND COLOUR FÅR BEDRE PLADS
Den totalt udsolgte koncert med City And Colour i Lille VEGA rykkes nu til Store VEGA.
 
Sanger og sangskriver Dallas Green aka City And Colour har vundet tre JUNO Awards i hjemlandet Canada, bl.a. Songwriter of the Year i 2009 og 2012. ??Den 32-årige sanger udgav i juni sit fjerde studiealbum, The Hurry And The Harm, der gik direkte ind på 1. pladsen på den canadiske albumhitliste. På det nye album fastholder Dallas Greene sit ekstremt melodiske, ofte akustiske singer/songwriter-udtryk, der krydres med folkrock og blues til voldsomt iørefaldende sange. The Hurry And The Harm følger op på det succesfulde album Little Hell fra 2011. Også dette album gik nr. 1 i Canada og har solgt platin, mens det opnåede en 28. plads på albumhitlisten i USA.
 

Den prisvindende singer/songwriter City and Colour kan opleves i VEGA
Sanger og sangskriver Dallas Green aka City and Colour har vundet tre JUNO Awards i hjemlandet Canada, bl.a. Songwriter of the Year i 2009 og 2012. Den 24. februar giver den albumaktuelle kunstner koncert i Lille VEGA.

Den 32-årige sanger udgav i juni sit fjerde studiealbum, The Hurry and the Harm, der gik direkte ind på 1. pladsen på den canadiske albumhitliste og foreløbig har solgt guld i Canada. Albummet gik også ind på en flot 16. plads på den amerikanske albumhitliste og nr. 32 i Storbritannien.
Lyt til nummeret  ”Of Space and Time” fra det nye album.

På det nye album fastholder Dallas Greene sit ekstremt melodiske, ofte akustiske singer/songwriter-udtryk, der krydres med folkrock og blues til voldsomt iørefaldende sange. The Hurry and the Harm følger op på det succesfulde album Little Hell fra 2011. Også dette album gik nr. 1 i Canada og har solgt platin, mens det opnåede en 28. plads på albumhitlisten i USA.

Udsolgte koncerter og prominente support-gigs
City and Colour er også en utrolig populær live-artist og hans seneste tour i Canada blev udsolgt på få minutter. Også Greens shows på hans turné i USA, England og resten af Europa gik udsolgt. Udover koncerter i eget navn har City and Colour også spillet support for respekterede navne som P!NK i USA og Biffy Clyro i Storbritannien.

Liveopbakning fra erfarne kræfter
Til Dallas Greens kommende turné har han samlet et stærkt hold af musikere, hvoraf mange er eller har været aktive i andre gode bands. Besætningen i City and Colours liveband består således af Jack Lawrence (The Raconteurs, Dead Weather) på bas, Dante Schwebel (Hacienda, Dan Auerbach) på guitar, Doug MacGregor (Constantines) på trommer og Matt Kelly på pedal steel guitar og keyboard.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.