Hvad
Hvor
Hvornår

Christopher Tour 2016

Billetter til Christopher Tour 2016, 2016 Aalborg

Oplev Christopher til foråret på eksklusiv turné

Christopher har taget danskerne med storm. Han fik sit store gennembrud i 2014, og hans karriere og udvikling som sanger er skudt i vejret med raketfart lige siden. Det er intet mindre end imponerende, hvordan Christopher på rekordtid er blevet et højtelsket idol og en af de mest populære sangere i Danmark.

Sidst Christopher var på indendørsturné var i efteråret 2014, og nu er den 23-årige hitmager endelig klar til at rejse landet rundt igen med både spritnyt materiale og de populære hitsingler, som hele Danmark kan synge med på.

Publikum er inviteret med til fest, når Christopher optræder live: Med sit velspillende band i ryggen er charmøren dynamisk og dansende på scenen, men går aldrig på kompromis med vokalen, der leveres sikkert fra start til slut. Publikum kan således glæde sig til et show, der når langt ud over scenekanten.

‘Tulips’ - ny single & album på vej

Navnet på Christophers nyeste single er ‘Tulips’, og den kan umuligt være gået nogens næse forbi denne sommer. Han præsenterede den første gang for publikum til årets Grøn Koncert-række, og siden er den blevet spillet heftigt på de store radiostationer, og den er streamet imponerende 8 millioner gange på Spotify alene. Tulips er første udspil fra næste album, som hans fans venter på i spænding.

Når foråret rammer Danmark, med solskin og forårskuller, vil Christopher optræde på spillesteder over hele landet med sin nye musik. Pladen Told You so fra 2014 blev en kæmpesucces, og Christopher har ikke så lidt at leve op til: Hans sange er streamet mere end 80 millioner gange, albummet toppede Spotify’s streaming-hitliste, hvor den lå nummer 1 i mere end 50 dage.

Der er nok at glæde sig til, og Christopher selv er mere end klar til at synge sig både igennem Danmark og sit hitspækkede bagkatalog af numre, med de velkendte hits såvel som dugfriske, potentielle megasuccesser af sange.

Oplev Christopher i en by nær dig - se den fulde tourliste her:

  • 28/04 – Kulturværftet, Hal 14. Helsingør
  • 29/04 – MCH Messecenter Herning. Herning
  • 30/04 - Falkoner Salen. København
  • 01/05 - Falkoner Salen. København
  • 04/05 – Messe C. Fredericia
  • 05/05 – Skråen i Nordkraft. Aalborg
  • 06/05 - Scandinavian Congress Center. Aarhus
  • 07/05 – Odense Idrætshal. Odense

 

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.