Hvad
Hvor
Hvornår

Christina Perri

Billetter til Christina Perri, 2012 København V

Den amerikanske sangerinde Christina Perri gæster Danmark for første gang, når hun den 2. juli giver koncert i Lille VEGA. Med sig i bagagen har den unge singer/songwriter debutalbummet Lovestrong, der er produceret af kræfter, som også har stået bag kunstnere som White Stripes og Coldplay

Inderlig singer/songwriter

Når Christina Perri går på scenen i Lille VEGA med sange fra debutalbummet *Lovestrong*, kan publikum forvente en
aften spækket med bluset folk pop. Den unge sangerinde er ikke bange for at blotlægge sine følelser eller forliste forhold, og i hjemlandet USA har hendes inderlige sange givet hende stor succes.

Christina Perris debutalbum Lovestrong udkom i foråret sidste år og er produceret af Joe Chiccareli (White Stripes, Tori Amos) og mixet af Michael Brauer (Coldplay, Regina Spektor). Ikke dårligt selskab for en 25-årig debutant. Dog var Perri slet ikke et ukendt navn i amerikanernes bevidsthed.

Gennembruddet kom nemlig allerede for alvor i sommeren 2010, da hendes single ”Jar Of Hearts" blev brugt i den amerikanske udgave af ”Vild med Dans”. Natten over blev singlen downloadet så mange gange, at hun strøg direkte ind på Itunes Top 10 popliste.

Turné med James Blunt

På trods af hendes unge alder har Christina Perri allerede stor liveerfaring. Udover at have spillet utallige koncerter som hovednavn, spillede sangerinden også opvarmning for den britiske popstjerne James Blunt på hans USA turné sidste år.

Siden er succesen bestemt ikke blevet mindre for Christina Perri, der senest har markeret sig ved at have balladen ”A Thousands Years” med på soundtracket til den nyeste film i den populære Twilight-serie, Breaking Dawn part I. Denne sang er nok også at finde på sætlisten, når sangerinden indtager Lille VEGA den 2. juli.-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.