Hvad
Hvor
Hvornår

Christian Fuhlendorff

Billetter til Christian Fuhlendorff, 2016 Aalborg

Billetkøb giver adgang til gratis download af “For at gøre en kort historie lang”. Koden vil efterfølgende blive sendt til din mail , fra udbyderen Content Base.

 

"Det er ligegyldigt hva' andre tænker, ikk?".

Så kommer jeg sgu med et nyt show. Nåh ja, helt presse-agtigt skal jeg lige starte med at sige, med en dyb og trailer-agtig stemme: Du kender ham fra "mit første one man show", "Enestående" og "For at gøre en kort historie lang", som publikum og anmelderne stod i kø for at se og rose bla bla bla... 

Jep, nyt show. Til at starte med ville jeg bare lave et klassisk stand-up-show, uden tema og rød tråd, men nu har jeg arbejdet med mine ideer et halvt års tid og der er alligevel, meget mod min vilje, kommet en eller anden form for sammenhæng mellem titel og materialet. 

Jeg vil selvfølgelig endnu engang give et indblik i min familie; er konen stadigvæk gammel (hint, ja!), er min datter stadigvæk irriterende, barn nummer to og alt det der andet pjat, jeg plejer at fortælle om. I ved, hvad der rør sig i mit liv.

MEN, jeg også gerne slå ned på et par ting, som vi i samfundet har fundet en konsensus omkring og dem vil jeg udfordre.  For eksempel, hører sang og musik overhovedet til i stand-up? Er voldtægt overhovedet den værste forbrydelse og hvorfor må jeg ikke slå mit barn? Kan I mærke det? Der er lagt i kakkelovnen til en hyggelig aften. Jeg tør godt love, at ud af de fire one man shows jeg har lavet, kommer det her klart i top 4!

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.