Hvad
Hvor
Hvornår

Chris Minh Doky & The Nomads feat. Weckl, Brown +Whitty (DK/US)

Billetter til Chris Minh Doky & The Nomads feat. Weckl, Brown +Whitty (DK/US), 2012 København K

Den danske verdensstjerne Chris Minh Doky rammer Jazzhouse med sit fænomenalt sammenspillede amerikanske band The Nomads.

Den danske bassist Chris Minh Doky er noget af det tætteste, dansk jazz kommer på en verdensstjerne. Han har turneret over det meste af verden og spillet med bl.a. Michel Camilo, David Sanborn, Mike Stern, Randy Brecker og Michael Brecker. De tre sidstnævnte medvirker helt naturligt på Minh Dokys album "The Nomad Diaries", der - aprospos titlen - er optaget i New York, Nyack, Los Angeles, Tokyo, Osaka, Mexico City, Paris, Berlin, Rom, Milano, London og København.

The Nomads er også navnet på Chris Minh Dokys ultrafunky amerikanske orkester, der tæller Dean Brown (guitar), George Whitty (tangenter) og Dave Weckl (trommer). Efter en lang række udsolgte koncerter i store dele af verden i 2011 og 2012, er turneen med det internationale stjerneband nu nået til Danmark, og det kommer ikke til at gå stille af, når de rammer Jazzhouse i november.

Dokys koncerter syder altid af spilleglæde og intenst sammenspil. Og med The Nomads, som tæller nogle af de største internationale jazz-­ og jazzfunk-­stjerner, vil det danske publikum møde et tændt og tæt sammenspillet band, godt varmet op efter en måneds turne i USA, Sydamerika, Asien og Storbritannien.

Turneen bliver den sidste, inden Chris Minh Doky for en tid trækker sig tilbage fra koncertaktiviteter for at hellige sig arbejdet med ny musik. Det er altså sidste chance for at høre dette fantastiske band i lang tid, og der er derfor al mulig grund til ikke at gå glip af denne koncert, der bliver en fest uden lige.

LINE-UP

Chris Minh Doky - bas
Dean Brown - guitar
George Whitty - tangenter
Dave Weckl - trommer

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.