Hvad
Hvor
Hvornår

Chris Brown

Billetter til Chris Brown, 2012 Frederiksberg C

Chris Brown kommer til Danmark

Den amerikanske R&B-stjerne Chris Brown kommer endnu engang til Danmark, når han giver koncert i Forum 14. november.

Chris Brown er født i 1989 i Tappahannock, Virginia og begyndte allerede i en tidlig alder at lære sig selv at synge og danse. Som barn var han meget involveret i det lokale kirkekor og han vandt adskillige talentkonkurrencer i sit lokalområde. I 2004 fik han en pladekontrakt med Jive Records og udgav året efter sit selvbetitlede debutalbum, hvor singlen ”Run It” strøg direkte til tops på Billboard hot 100.

Opfølgningsalbummet ”Exclusive” blev udgivet i 2007 og kastede 3 succesfulde singler af sig; ”Kiss Kiss”, ”With You” og ”Forever”. Albummet slog for alvor Chris Browns navn fast og han er siden blevet sammenlignet med verdensstjerner som Justin Timberlake og Michael Jackson. Ikke mindst på grund af hans store danse- og performancetalent.

Chris Browns seneste album ”F.A.M.E.” sikrede ham i år en Grammy Award for bedste R&B album og han har desuden vundet adskillige priser i forskellige kategorier ved prisuddelinger som Billboard Awards, MTV Awards, American Music Awards og mange andre. Han har også arbejdet sammen med artister som Lil Wayne, Busta Rhymes. Wiz Khalifa, Jordin Sparks, T-Pain m.fl.

Chris Brown har besøgt Danmark to gange før - begge koncerter var totalt udsolgte. Første gang han besøgte landet var i 2008, hvor koncerten blev rykket fra Vega til KB-Hallen, grundet den store efterspørgsel. Anden gang var i 2009, hvor Brown fik lov til at prøve kræfter med Forum, foran 10.000 dedikerede fans.

Til koncerten i Forum kan man forvente at Chris Brown vil levere et sceneshow ud over det sædvanlige og fremvise koreografi i verdensklasse. Dette kombineret med hans fantastiske stemme er garanti for en storslået oplevelse i Forum 14. november.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.