Hvad
Hvor
Hvornår

Chelsea

Billetter til Chelsea, 2012 London

Chelsea spiller sine hjemmekampe på Stamford Bridge, som faktisk ikke ligger i bydelen Chelsea, men derimod i nabobydelen Hammersmith og Fulham som ligger i det vestlige London

I juni 2003 skete der en revolution på Stamford Bridge som hele verden var vidne til. Chelsea FC blev købt op af den russiske oliemilliardær Roman Abramovich for 140 millioner pund. Klubben fik dermed forbedret sin økonomi betragteligt og det endte i mange dyre spillerkøb som Damien Duff, Juan Sebastian Veron, Joe Cole, Hernan Crespo og Adrian Mutu.

Chelsea endte som sølvvindere i Premier League for første gang i klubbens historie. I tillæg endte de som tabende semifinalist i Champions League, da de tabte til Monaco. Dette var ikke godt nok for Abramovich, som svarede igen med at fyre Ranieri til fordel for den karismatiske portugiser José Mourinho. Et nyt kapitel i Chelseas historie var startet!

Hvis du vil læse mere om Chelsea FC så kan du gå til deres officielle hjemmeside på www.chelseafc.com

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.