Hvad
Hvor
Hvornår

Carsten Dahl Experience

Billetter til Carsten Dahl Experience, 2012 København K

Den alsidige pianist Carsten Dahl vender tilbage med sit orkester Carsten Dahl Experience, som i sin tid opstod på Jazzhouse.

Carsten Dahl (piano) Jesper Zeuthen (saxofon) Nils Davidsen (bas) Stefan Pasborg (trommer)

Carsten Dahl besidder et uomtvisteligt musikalsk talent. Hans spændvidde er stor, og det er få musikere beskåret både at elske og beherske hele jazzhistorien fra 50’ernes bebop og frem, som netop han gør det. Med denne gruppe er det lykkes for Dahl at etablere et fast orkester, som arbejder vedholdende med ét udtryk og samtidig høster stor anderkendelse gennem tildelinger af diverse jazzpriser.

”Eksperimenterende, genreoverskridende, rig på farver og klange. Præget af improvisationer og en fascinerende balancegang mellem det kaotiske og det harmoniske, det frembrusende og tilbageholdte”, skrev Gaffa meget præcist om orkestret sidste år. Carsten Dahl Experience blev dannet på Jazzhouse, så det er en ekstra stor glæde at kunne byde orkestret velkommen tilbage i netop genåbningsmåneden.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.