Hvad
Hvor
Hvornår

Cabaret Show inkl. FRI bar

Cabaret Show inkl. FRI bar

Cabaret Show med Keld og Hilda Heick
samt varierende, spændende gæsteartister

Oplevelserne venter i stride strømme, når tæppet går til side, og en perlerække af unikke kunstnere går på scenen. Glæd dig til at opleve humor, drag, artisteri, magi og sang igennem et hæsblæsende og unikt show i Tivoli, hvor der ikke er én aften der ligner den anden!

Underholdning i topklasse på CABARET. Showet varer enten fra 20:00 til ca.23.00 eller fra 20.30 til ca.23.30, men dørene åbner allerede en time før showstart (henholdsvis 19:00 eller 19.30), og hele vejen igennem er drikkevarer inkluderet i billetprisen!

Her er alle pladser om de hyggelige cafeborde unummererede, så det er en god idé at komme i god tid, for at få de allerbedste pladser. Det søde personale vil anvise dig dine gode pladser, og en festlig aften kan begynde! Husk at selvom du kommer tidligt, så er der jo "fri bar" fra du kommer til showet er slut, og her er nok at se på!

Se mere om fri bar på www.tivolicabaret.dk

Tivoli-entreen er ikke inkluderet i billetprisen, da rigtigt mange af vore gæster har Tivoli-kort!

Husk at der hver søndag også arrangeres en privatkoncert, hvor du kommer helt tæt på dit store idol!

-RIF-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.