Hvad
Hvor
Hvornår

Bustur til Hamburg inkl. Helene Fischer koncert

Billetter til Bustur til Hamburg inkl. Helene Fischer koncert, 2011 Hamburg

OBS! Senere i marts måned følger en bekræftelsesmail fra Risskov Partners , med en detaljeret rejseplan samt relavante oplysninger, så husk at opgive en e-mail adresse under købet.

Helene er født så fjernt et sted som Krasjonarsk i Rusland. Hun flyttede sammen med sine forældre og søskende til provinsen Pfalz ved Rhinen og uddannede sig på en musikskole i Frankfurt. Privat danner hun par med Florian Silbereisen, der også står højt på den tyske schlagerscene. Det var sammen med ham, at hun debuterede i en tv-udsendelse i 2005. Og siden er det gået meget hurtigt. Hendes popularitet vokser, hun samler fulde huse overalt, hvor hun optræder, og hun har allerede udgivet mange singler og flere albums. I 2009 udgav hun Zaubermond og i 2010 So wie ich bin – begge har solgt helt forrygende. Tag med til koncert i Hamburg.

Turen foregår 12.-13. maj – prisen er 2599 kr./person

Torsdag. Vi starter hjemmefra om morgenen og er fremme ved hotellet midt på eftermiddagen med lidt tid til at slappe af og spise tidlig aftensmad, før vi kører til O2 World Hamburg (tidl.Color Line Arena) for at opleve koncerten – den begynder kl. 19.30. Der er mulighed for at købe små lette retter og forskellige drikkevarer før koncerten og i pausen – og for at købe cd’er og forskellige souvenirs.
Efter forestillingen kører vi tilbage til hotellet, der venter med sandwich og kaffe.

Fredag spiser vi morgenmad, kører en lille byrundtur til flere af Hamburgs seværdigheder og parkerer bussen i midtbyen, så der kan blive tid til shopping og til at spise frokost. Kl. 14 mødes vi ved bussen for at køre hjemad.

Ibis Hotel Hamburg Airport er et 2* superior hotel. Alle værelser har bad, toilet, tv og gratis internet plus flere andre faciliteter. Her skal vi bo en nat nat med forplejning som beskrevet.

Inkluderet i prisen. Al transport fra hjembyerne, en nat i delt dobbeltværelse med morgenmad, tidlig aftensmad og let natmad, koncertbillet, byrundtur og guide.

Tillæg for enkeltværelse 200 kr., afbestillingsforsikring 4 % af rejsen pris, fast plads i bussen 100 kr. og administrationsbidrag 55 kr.

Opsamlingsrute (Tallene i parentes er hjemkomsttider): Helsingør Station ved Busterminalen kl. 6.30 (20.50), Fredensborg Station kl. 6.50 (20.35), Hillerød Station ved Carlsbergvej kl. 7.05 (20.20), Hørsholm Midtpunkt ved butikscentret kl. 7.30 (19.55), Birkerød Station kl. 7.45 (19.40), Holte Station kl. 8.05 (19.25), Lyngby Station kl. 8.10 (19.15), Hellerup Station 8.25 (19.00) og Ølby Station 9.10 (18.15).

-A-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.