Hvad
Hvor
Hvornår

Bryan Adams solo

Billetter til Bryan Adams solo, 2013 København S

En sjælden aften i selskab med Bryan Adams

Den grammyvindende singer-songwriter Bryan Adams trækker stikket og giver en af sine sjældne unplugged koncerter, når han onsdag 6. marts lægger vejen forbi Koncerthusets Koncertsal.

Der er ingen tvivl om, at Koncertsalen vil danne de perfekte rammer om en særlig intim oplevelse, når knap 1300 forventningsfulde publikummer kan læne sig tilbage og nyde en upoleret Bryan Adams kun akkompagneret af en pianist. Selv vil han medbringe en akustisk guitar; det samme instrument, som han har skrevet en lang række af sine største hits på.  Under overskriften ”The Bare Bones Tour” vil publikum kunne opleve nyklassikere som ”Summer of 69”, ”(Everything I Do) I Do it For You”, ”Run To You”, ”Somebody” og ”Can´t Stop This Thing We Started”.

Bryan Adams har siden første album i 1980 udgivet over 20 albums og EP´er. På verdensplan har han til dato solgt op mod 100 mio. albums og singler. Bryan Adams udgav i 2010 albummet ”Bare Bones”, som indeholder en kavalkade af hits fra den over tre årtier lange karriere. Det er netop disse, man vil kunne opleve live i Koncertsalen.

Der vil til koncerterne blive udbudt et begrænset antal VIP billetter, som indeholder et møde med Bryan Adams, siddepladser tæt på scenen samt et glas vin/vand og tilhørende snacks. For køb af VIP Meet n Greet klik her

For praktisk info vedr. VIP billetter:

"Bryan Adams VIP meet ’n greet"-pakke købere vil blive kontaktet pr. mail få dage inden koncerten, hvor de vil få yderligere information omkring programmet. Information vil blive sendt til den mail, som man har oplyst ved købet af pakken. Hvis du ikke modtager en mail få dage før koncerten, kontakt venligst info@concerts.dk. Det er ikke muligt at bytte eller at få refunderet køb af en VIP pakke. VIP pakker kan ikke ændres; ingen navneændringer vil blive godkendt. Personen der køber billetten skal være den samme som afhenter den - med gyldigt billed-ID. Adresse og mail opgivet ved købet vil være den samme som der sendes til og som man kontaktes på. Vær opmærksom på at artist, turné, promoter, billetservice, venue eller andre forbundet med koncerten ikke er ansvarlige for forældet eller forkert information givet til kunden på købstidspunktet.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.