Hvad
Hvor
Hvornår

Brian Mørk Show Live

Billetter til Brian Mørk Show Live, 2016 Aalborg

 

Brian Mørk står bag successen “Brian Mørk Show”, der i en årrække blev sendt på TV2 Zulu og nu er blevet opdateret til at kunne høres som podcast på både lytbar.dk og ITunes. Brian Mørk tager i april måned en håndfuld skarpe komikere med på Comedy ZOO On Tour til en live oplevelse af det populære koncept, der bl.a. får fem stjerner af lytterne på ITunes. Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som vi kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske. Dog kan vi røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol og blandt andet vil kunne opleves i forskellige karakterer.

Som fast gæst medvirker skuespiller og komiker Brian Lykke, der gennem de senere år har skabt et væld af sjove karakterer i blandt andet Live fra Bremen på TV2 og DR2s Krysters Kartel ligesom han har gjort sig gældende digitalt med comedypodcastet Bremsesporet.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.