Hvad
Hvor
Hvornår

BORN BAD CPH #7: PERKELE (S) + ON THE JOB (S) + OLDFASHIONED IDEAS (S)

Billetter til BORN BAD CPH #7: PERKELE (S) + ON THE JOB (S) + OLDFASHIONED IDEAS (S), 2011 København K

The Rock lukker og har sidste åbningsdag idag, torsdag d. 24. november. For mere information se The Rock

BORN BAD CPH #7 - the Swedish Oi! & street punk edition:

Der synes ikke noget mere naturligt end at det fjerde og sidste efterårsshow under BORN BAD CPH banneret bliver en Oi! special - tilmed med ét af scenens mest fremmelige bands - PERKELE! De sidste mange gange europæiske Oi! bands har gæstet Danmark har der været rigtig fin opbakning; bl.a. til The Business, The Last Resort, Cock Sparrer og ikke mindst sidst da PERKELE var i København i maj 2010. Dengang på et afbud!

Göteborg-baserede PERKELE har efterhåden eksisteret i 18 år og udsendte sidste år deres seneste album, der meget passende hedder "Forever". Albummet viser at trioen bl.a. mestrer blandingen af pub rock, melodisk punk og Oi!, ikke ulig et band com Cock Sparrer, med et kærkomment tekstuelt nærvær og en nerve som på mange måder kendetegner Oi!-genren. PERKELE har i årenes løb kastet så tidløse klassikere af sig som bl.a. "My Home", "Längtan", "Smash The Scum", "Roots" og ikke mindst "Heart Full of Pride", der næsten kategorisk lukker ethvert live-show. Det er ét af Europas største Oi!-bands og de synes stærkere end nogensinde!

For at gøre aftenen komplet har vi valgt at invitere yderligere 2 svenske bands, der ligeledes bevæger sig indenfor Oi! og street punk. Begge bands er fra Malmø-området - ON THE JOB, der kækt betegner deres udtryk Rock 'n' Oi! hvorimod OLDFASHIONED IDEAS har en udpræget old school Oi! punk tilgang; simpelt, hårdt og rowdy som fanden!

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.