Hvad
Hvor
Hvornår

The Bootleg Beatles og Danmarks Underholdningsorkester Nytårsturné 2016

Billetter til The Bootleg Beatles og Danmarks Underholdningsorkester Nytårsturné 2016, 2016 København V

The Bootleg Beatles – David Firman – Hans Otto Bisgard - & Danmarks Underholdningsorkester

I januar måned genopliver vi den helt unikke stemning, der opstår når 25 af de største Beatles-klassikere præsenteres i 1:1 version. Og der er selvfølgelig frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd!

Når først The Bootleg Beatles går ombord i de udødelige klassikere, bliver stil og tone slået an i både musik og humor. De kan deres Beatles til mindste detalje, og deres musikalske dygtighed, kropssprog og skarpe jokes er i en klasse for sig. Samtidig mestrer de kunsten at hoppe ud af rollen og i et splitsekund minde os om, at vi befinder os i nutiden og blot er samlet for at more os. Danmarks Underholdningsorkester tilføjer festen en volumen og en nerve, der gør aftenen uforglemmelig.

Du kender dem alle, og du kan ikke lade være med at synge med
“Get Back”, “Penny Lane”, “All You Need Is Love”, ”Yellow Submarine”, “When I’m Sixty-four”, “Lady Madonna”, “Hey Jude” og mange flere. Mere end 25 Beatles-klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle – og til at styre løjerne findes ingen bedre end Hans Otto Bisgaard og dirigenten David Firman.

Medbring godt humør og du vil få en uforglemmelig aften!

Medvirkende:
The Bootleg Beatles
Danmarks Underholdningsorkester
Dirigent David Firman
Konferencier Hans Otto Bisgaard

Tid og sted:
23. januar kl. 20 i Tivolis Koncertsal, Vesterbrogade 3, København V

 

Historien og visionen

I 2014 havde DR Underholdningsorkester 75 års jubilæum i Danmarks Radio. 2014 blev også året, hvor DR på baggrund af sparekrav valgte at lukke orkestret.
Stærke kræfter i dansk musikliv og dansk erhvervsliv tog initiativ til at fortsætte orkestret i privat regi. Afgørende for projektets kunstneriske kvalitet har været, at musikerne i det oprindelige orkester er dedikerede til ideen. Sammen med de to internationalt anerkendte dirigenter, Adam Fischer og David Firman har de taget ansvar for projektet.

I 2015 arbejdes der på at skabe et fundament under det, der nu hedder Danmarks Underholdningsorkester. Her efter blev en professionel daglig ledelse samt en bestyrelse udpeget.

Orkestret drives som et projektorkester på basis af en økonomi skabt af såvel egne indtjeninger, økonomiske samarbejdsrelationer med danske erhvervsliv samt støtte fra landets største fonde.

Orkestrets kunstneriske profil er på en og samme tid skarptslebet og vidtfavnende. Det betyder, at kapaciteten er stor og mulighederne mange. Orkestrets identitet som samlende kulturinstitution gennem 75 år er et stærkt brand med et enormt publikum. Ud over et enestående kunstnerisk niveau er orkestret kendetegnet ved fleksibilitet, nysgerrighed, mod og evig lyst til at udfordre grænserne for, hvad et professionelt sammenspillet orkester kan og skal.

Orkestret og dets dirigenter har ikke blot en tradition for, men også en identitet i at være modige og opsøgende. Kombineret med den enorme publikumsopbakning betyder netop det, at vi kan lykkes med at revolutionere måden, hvorpå man driver et orkester.

Kørestolspladser købes ved henvendelse til Tivoli Billet- og Callcenter på 33151012 eller via Billetlugen Kundeservice på 70263267.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.