Hvad
Hvor
Hvornår

BørneJazzFestival m. Rosa og Rødderne fra Rouladegade

Billetter til BørneJazzFestival m. Rosa og Rødderne fra Rouladegade, 2012 Ebeltoft

Rosa og de andre rødder bager en kage. Thomas Sandberg Solo – BørneXpressen

10:00 Åbning v. konferencier FREDERIK
Frederik har optrådt over hele verden med sin fantastiske stemme og guitarspil. Han fortryller sit publikum hvad enten det er på et gadehjørne eller i X-Faktor, hvor han deltog i 2008. I dag skal han, på sin charmerende facon guide os gennem hele dagen.

10:15 Sandberg Explorer 2.0
"Kom og oplev hvordan 1 mand kan lave fantastisk musik med rigtige slagtøjsinstrumenter, krop og stemme samt ting og sager vi normalt ikke betragter som instrumenter. Og du bliver også inddraget som lydgiver!
Sandberg Explorer 2.0 er en fantasifuld rejse i musik og lyd. Thomas Sandberg indtager rummet, udforsker lydene og inddrager dem i sit musikalske univers. Der er, ifølge Thomas, musik i alt!
Og så er det hele krydret med bodypercussion, absurd musikalsk komik og kropslig performance vil også være en ingrediens. Gå ikke glip af denne koncert"

11:15 BørneXpressen
Toget kører og alle børn er med! BørneXpressen er et hyggeligt jazzet børneband, med egne kompositioner. De handler fx om Alligator Anders der bliver drillet af de andre alligatore, men til sidst hjælper dem alle. Eller om det frække Mormors Gebis eller fx Øen med den skaldede barber der klipper alt og alle!
Det er jazz og pop og en lille smule funk, smeltet sammen til en dejlig kage. Sangene er komponeret så de både kan nydes af børn og voksne. Nogle af teksterne er skrevet af kendte forfattere som fx Halfdan Rasmussen og Jakob Martin Strid.

Kristian Krog: sang og guitar
Peter Just: Sang, rhodes, orgel
Steen Lauridsen: Trommer

12:30 Rosa og Rødderne fra Rouladegade
Kom og vær med til at bage en kage med Rosa, når hun tager rødderne fra Rouladegade med og spiller kagekoncert med sangene fra det populære børne-TV program på DR: "Rosa og Rødderne fra Rouladegade. Med i Rosas band er bl.a. Sille og Palle der er kendt fra DJANZZ. De har skrevet musikken og spiller op til kagefesten. Smør danseskoene med flødeskum og gør dig klar til at synge, bage og tromme sammen med Rosa og Rødderne fra Rouladegade.

Rosa: Sang
Sille Grønberg: Guitar og kor
Palle Windfeldt: Guitar og kor
Laust: Bas og kor
Jens Daugaard: Trommer og kor

www.bornejazz.dk

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.