Hvad
Hvor
Hvornår

Blood Sweat Drum + Bass Feat. Moslem Rahal & Essam Ratea

Billetter til Blood Sweat Drum + Bass Feat. Moslem Rahal & Essam Ratea, 2012 København K

En big band-oplevelse ud over det sædvanlige. Det 27 mand store orkester forener rockens power med jazzens nuancerigdom og ledsages denne aften af to brilliante syriske musikere.

Det 27 mand store orkester er rå energi og evner at fange folk på tværs af genrer. De har volumen som et rockband, men mestrer jazzens finere detaljer. De sprudler som legesyge børn, men spiller tight som voksne mænd i slips.

Musikken har elementer af pop, rock, electronica og drum’n’bass og dirigenten Jens Chr. ’Chappe’ Jensen udnytter muligheden for at sætte de musikalske byggeklodser sammen på nye måder, så han fortæller friske historier, hver gang orkestret spiller live.

Kompositionerne på det nyeste album, "On the Road to Damascus", er inspireret af Chappes rejser i mellemøsten. Energien er intakt, men aldrig før har det samlede big band haft så smuk en klang. I forbindelse med turnéen er de syriske musikere Moslem Rahal på nay fløjte og Essam Rafea på strengeinstrumentet oud inviteret indenfor i orkestret.

Gæstemusikerne bliver ekstra stjerner i Blood, Sweat, Drum + Bass’ univers, og de arabiske toner blandes med de velkendte vestlige i noget, man for en gangs skyld kan kalde vellykket integration.

Blood, Sweat, Drum + Bass har høstet seksstjernede anmeldelser i både ind- og udland, og deres albums er blevet rost og hevet frem som det mest originale indenfor big band musikken i mange år.

LINE-UP
Moslem Rahal - Ney
Essam Rafea - Oud
Jens Christian “Chappe” Jensen - komponist/dirigent
Søren ”Phille” Bærbak - trompet
Bent Hjort - trompet
Rene Damsbak - trompet
T.B.A. - fransk horn
Jens Overby - trombone
Jens Kristian Bang - trombone
Kirstine Kjærulff Ravn - trombone
Anders Østergaard Frandsen - trombone
Julie Kjær - saxofon
Mette Rasmussen - saxofon
Nikolai Schneider - saxofon
Harald Langåsdalen - saxofon
Jacob Danielsen - saxofon
Gunhild Overegseth - vokal
Turid Guldin - vokal
Aske Bode - keyboards
T.B.A. - guitar
Rune Werner Christensen - bas
Sisse "Moster Phonque" F. Hyllested - bas
Espen Laub von Lillienskjold - trommer & percussion
Jais Stærk Poulsen - trommer & percussion
Magnus Lindgaard Jochumsen - trommer & percussion
Sofus Forsberg - elektronik
Vectral - visuals/elektronik

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.