Hvad
Hvor
Hvornår

Black Veil Brides

Billetter til Black Veil Brides, 2013 København V

De amerikanske goth-rockere Black Veil Brides kommer til Store Vega

I 2006 blev Black Veil Brides dannet i Cincinatti, Ohio og har med deres helt egen DIY-stil og attityde opnået kæmpesucces og kultstatus udover det sædvanlige.

Bandet er store fan af rockgruppen Kiss og det afspejles endda meget tydeligt i deres udseende, mens musikken tager udgangspunkt i den moderne goth- og emoscene.

Deres første fuldlængde ”We Stich These Wounds” ramte gaden i 2010 og solgte over 100.000 kopier den første uge og gik direkte ind på Top 40 Billboard Top 200 og som nr. 1 på Billboard Independent Chart.

Pladen udløste en en massiv popularitet og den unge kvartet fra Cincinatti er et af tidens mest hypede nye rockbands og har en fanskare, der identificerer sig i en sådan grad at den kaldes ”The BVB Army” .

Bandet har turneret nærmest uden stop siden 2009 og de spillede i Danmark i 2011 på det hedengange The Rock til en komplet udsolgt koncert efter udgivelsen af deres andet album ”Set The World On Fire”, der bla. indeholdte hittet ”The Legacy”.

Hør singlen ”The Legacy” HER.

Med udgivelsen af bandets tredje fuldlængde album ”Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones” kommer den Black Veil Brides til Danmark igen, hvor de indtager Vega

Koncerten finder sted:

FREDAG DEN 19. APRIL I STORE VEGA

Koncerten arrangeres i samarbejde med VEGA

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.