Hvad
Hvor
Hvornår
5. maj

Bjonko

Global Copenhagen / København N
 
Hvornår
Fre., 05. maj 2017, 21:00
- Bjonko
Prisniveau
100.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til Bjonko, 2017 København N

Der er lagt i støbeskeen til en balkanfest uden lige, når Bjonko med syv eminente musikere i ryggen, præsenterer sine uimodståelige balkanbeats

Dansk-makedonske Bjonko har været en frontfigur på den nordiske balkanbeat-scene i mere end et årti og har med en umættelig musikalsk nysgerrighed undersøgt balkanmusikkens muligheder. Det har blandt andet udmøntet sig i samarbejde med rapperen Jooks, Klamfyr fra Suspekt og ikke mindst Fallulah som Bjonko lavede en mindeværdig Danmarksturné med.

Bjonko formår at skabe intense liveoptrædener, der gør det umuligt ikke lade sig rive med, når rytmerne sætter ind. Og når der bliver sat sving i de lokkende beats, svinger publikum med! Med sig på scenen har han sit formidable band, der tæller nogle af Københavns dygtigste balkanmusikere. I en fælles forståelse for musikken og publikum skubber de hinanden ud i hastige melodier og dansible rytmer.

»Bjonko og hans liveband spiller kort sagt røven ud af bukserne! Bjonko er den der pt. brager bedst igennem på livefronten og fylder dansegulve i Danmark såvel som i udlandet. Derfor skal denne pris gå til ham.« Med de ord vandt Bjonko en velfortjent grammy til Danish Music Awards 2015 som bedste danske world livenavn

Med en hæsblæsende rytmesektion i lydbilledets front skaber Bjonko og band en fest uden lige, men de rummer også det stemningsfulde og elegante i deres bredspektret register.

Til maj er Bjonko aktuel med nyt album, »Army of Believers«, og frugterne af det arbejde kan du opleve på Global, når Bjonko indtager scenen sammen med syv eminente musikere.

Global Copenhagen

Nørre Allé 7
2200
København N
 
Hvornår
Fre., 05. maj 2017, 21:00
- Bjonko
Prisniveau
100.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.