Hvad
Hvor
Hvornår

Biffy Clyro

Billetter til Biffy Clyro, 2010 København V

Man kommer ikke sovende til Wembley Arena og de andre kæmpescener, som Biffy Clyro efterhånden har som hjemmebane i store dele af verden. Biffy Clyro har slidt og slæbt og i årevis, selvsikkert spillet deres muskuløse sange, der befinder sig et sted mellem Foo Fighters, Muse og Kings of Leon - med effektive omkvæd, rytmiske krumspring og Simon Neils robuste vokal. Og nu er de ved at være oppe i rockes absolutte superliga. Sidste nye er, at bandet er blevet nomineret til den enormt prestigefulde Mercury Award.

Biffy Clyro retter kikkerten mod de fjerneste sfærer. Samtidig glemmer de aldrig at slå takten på en måde, så det store stadionpublikum villigt giver sig hen til den musikalske omfavnelse. Numre som 'That Golden Rule' og 'Bubbles' mfl. er dog også flittigt blevet spillet på P3 siden albummet Only Revolutions udkom i 2009.

Bandet gæstede Roskilde Festival i sommers og Soundvenue skrev i deres 4 stjernede anmeldelse af koncerten: "bandet viste sig som et yderst velspillende kollektiv, der med numre som 'The Captain' og 'Mountains' har potentiale til at finde langt flere danske ører."

Det bliver uden tvivl en koncert med forrygende rock fuld af sjæl og hidsigt vanedannende melodilinjer.-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.