Hvad
Hvor
Hvornår
5. februar

Benny Andersen feat. Jeppe Gram, Gustaf Ljunggren, Christoffer Møller og Jeppe Skovbakke

Toldkammeret / Helsingør
 
Hvornår
Fre., 05. februar 2010, 20:30
- Benny Andersen feat. Jeppe Gram,
Prisniveau
Ingen pris tilgængelig
 

Billetter til Benny Andersen feat. Jeppe Gram, Gustaf Ljunggren, Christoffer Møller og Jeppe Skovbakke, 2010 Helsingør

Christoffer Møller, Gustaf Ljunggren, Jeppe Skovbakke og Jeppe Gram har indspillet en CD med Benny Andersen som
udkommer til November, i forbindelse med at Benny runder de 80 år. CDén indeholder gamle, nyere, samt HELT nye digte oplæstaf Benny Andersen, som med sin enestående stemme her finder et stærkt musikalsk fodfæste sammen med disse fire unge musikeres stemningsfyldte lydunivers. Lyden består af kompositioner fra alle fire musikeres pen, samt improviserede stykker, skabt til dette unikke møde med en af Danmarks mest folkekære nationaldigtere.

Dette samarbejde så dagens lys i September 2008 i forbindelse med en koncertrække som fandt sted på Bornholm, under navnet "Udenfor sæssonen". Denne koncertrække er en årlig tilbagevendende begivenhed og ledes kunsnerisk af Steffen Brandt. Det var faktisk Steffen, som efter at have hørt, samt selv medvirket ved disse koncerter, mente at der var noget nyt og spændende i luften under dette første møde og at det ikke kunne blive ved det. På dette initiativ udgives CDén så og fejres desuden med en lille landsdækkende turne´ i Januar/februar måned 2010.-A-

Toldkammeret

Havnepladsen 1
3000
Helsingør
 
Hvornår
Fre., 05. februar 2010, 20:30
- Benny Andersen feat. Jeppe Gram,
Prisniveau
Ingen pris tilgængelig
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.