Hvad
Hvor
Hvornår

Bassnectar (US)

Billetter til Bassnectar (US), 2012 København N

Bassnectar (US) – Natkoncert + support: The Frederik (DK)

Ved at kombinere lyd og kraft er Bassnectar en opslugende oplevelse for sanserne. Den amerikanske enmandshær forvandler hver en scene til et eventyr uden regler og begrænsninger, og her tøves der ikke med at fusionere det velkendte med det mærkelige eller klassiske.

Bassnectar er begået af den amerikanske DJ og producer Lorin Ashton, og hans musikalske projekt er ligeså broget som det er imaginært, så råt som det er omhyggeligt og så hårdt som det er dragende. Til musikken henter han inspiration fra alle genre, som forsynes med bølgende basslines og hypnotiske lydlandskaber, som serveres til et publikum der begærer det smukke og bestialske i samme åndedrag.

Ashton har bøjet genre siden 90erne, og han beskriver selv sin musik som aparte og altid i forandring, hvilke viser sig i hans mangfoldige lyd på det utal af ep'er, singler, album og podcasts han har stået bag. Det første udspil fra Bassnectar kom i 2001 i form og af fuldlængden 'Freakbeat for the Beatfreaks', og han er netop nu aktuel med albummet 'Vava Voom', som udkom tidligere på året.
-KTP-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.