Hvad
Hvor
Hvornår

Bassnectar (US)

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Bassnectar (US)

Bassnectar (US) – Natkoncert + support: The Frederik (DK)

Ved at kombinere lyd og kraft er Bassnectar en opslugende oplevelse for sanserne. Den amerikanske enmandshær forvandler hver en scene til et eventyr uden regler og begrænsninger, og her tøves der ikke med at fusionere det velkendte med det mærkelige eller klassiske.

Bassnectar er begået af den amerikanske DJ og producer Lorin Ashton, og hans musikalske projekt er ligeså broget som det er imaginært, så råt som det er omhyggeligt og så hårdt som det er dragende. Til musikken henter han inspiration fra alle genre, som forsynes med bølgende basslines og hypnotiske lydlandskaber, som serveres til et publikum der begærer det smukke og bestialske i samme åndedrag.

Ashton har bøjet genre siden 90erne, og han beskriver selv sin musik som aparte og altid i forandring, hvilke viser sig i hans mangfoldige lyd på det utal af ep'er, singler, album og podcasts han har stået bag. Det første udspil fra Bassnectar kom i 2001 i form og af fuldlængden 'Freakbeat for the Beatfreaks', og han er netop nu aktuel med albummet 'Vava Voom', som udkom tidligere på året.
-KTP-

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Events on focus

Flere datoer
Tivolis Koncertsal / København V
4. februar
Vega / København V
12. juni
Ådalen - Aarhus / Åbyhøj
Flere datoer
DR Koncerthuset / København S
Flere datoer
Telia Parken / København Ø
3. november
Vega / København V