Hvad
Hvor
Hvornår

Band Of Horses

Billetter til Band Of Horses, 2012 Frederiksberg

BAND OF HORSES TILBAGE MED NYT ALBUM OG TURNE.

Det legendariske indie band fra Seatle er klar med deres fjerde album ”Mirage Rock” som udkommer til september.

Efterspørgslen efter bandet er stor og har man tidligere oplevet dem live, ved man at det ikke er uden grund Band of Horses er et af tidens store live-attraktioner. Indierockerne har for længst bevist, at de er kommet for at blive med dybde i lyrikken og substans i det melodiske landskab.
På scenen lever de for alvor den spilleglæde ud, som giver numrene en ekstra dimension, og gør oplevelsen så meget mere intens og forsanger Ben Bridwell er en charmerende frontfigur, der rækker ud til publikum med et konstant smil på læben og et budskab i sine sange.

Band Of Horses opstod i 2004 og blev for alvor de nyeste indierock darlings, da de i 2006 udsendte debuten "Everything All The Time" og GAFFA kvitterede med seks ud af seks stjerner til debutalbummet.
Sidenhen udkom "Cease To Begin" i 2007 og den seneste, "Infinite Arms" i 2010, og begge albums modtog fem stjerner af GAFFA.

Nu er de så endelig klar med det fjerde album i rækken der udkommer i september og bandet forsøder ventetiden for de mange utålmodige fans med en trailer som indeholder en smagsprøve på den nyeste sang ”Dumpster World” og som kan høres HER
Denne gang indtager bandet de mere intime rammer i Falconer Salen med deres visuelle show, hvor de byder på nye såvel som gamle hits

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.