Hvad
Hvor
Hvornår

Asgeir Trausti

Billetter til Asgeir Trausti, 2013 Aalborg

Blot 20-årige Ásgeir Trausti er Islands største stjerne lige nu og et af den nordiske musikscenes mest interessante nye navne.

Han kommer fra et lille land højt mod nord, der musikalsk er kendt for at fostre få men langtidsholdbare navne. Ikoniske i form og udtryk som Bjørk og Sigur Rós. Alligevel er Ásgeir Trausti med albummet ‘Dyrd i daudathogn’ Islands hurtigst sælgende debutartist nogensinde. Med albummet, der udkom i september sidste år, modtog det unge talent en lang række nomineringer til fornemme musikpriser, blandt andet Nordic Music Prize, hvor også Choir of Young Believers og First Aid Kid var med i opløbet.

Lyden af Ásgeir Trausti, som i øvrigt er klassisk trænet, er autentisk folk-inspireret singer/songwriter, men tilsat en æterisk renhed, som bringer tankerne hen til lyden af den islandske natur, hvor sangene og Ásgeir har sin oprindelse. Og netop den nordiske klang, præget af lyse sommernætter og mørke vinterdage, høres tydeligt i Ásgeirs dragende univers, som rummer både intensitet og distinktiv melankoli tilsat elektroniske finurligheder.

At Ásgeir Trausti er spået en stor fremtid vidner sommerens festivalbookinger til både Spot og Roskilde om.

Eksterne links:

Facebook: http://www.facebook.com/asgeirtrausti

Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/asgeirtrausti

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.