Hvad
Hvor
Hvornår

Andromeda

Billetter til Andromeda, 2012 København K

Galaktisk anarki og gode melodier fra Ung Jazz-vinder 2012 Andromeda. Akustisk triojazz, der med originalt lydbillede rækker helt ud til stjernerne.

Den 6. juni blev der afholdt Ung Jazz-finale i Jazzhouse. Vinderen af den prestigefyldte dyst blev trioen Andromeda, som nu vender tilbage til Jazzhouse med en koncert på egen hånd på Lille Scene.

Andromeda lader sig fascinere af universets uudgrundelighed og kolossale afstande. Akustisk spacemusik med plads til det nære og det fjerne og med en original instrumentering bestående af klaver, trommer og tuba.

Juryen lod sig imponere af den unge trios unikke lyd og sagde bl.a. under prisoverrækkelsen:

”Aftenens andet orkester gik på scenen med en klar vision, et helt originalt koncept, en original besætning og original bandlyd. En trio, der spillede med kolossal dynamik, humor og autoritet – ikke bare som gruppe, men I imponerede os også hver især på jeres respektive instrumenter. Som orkester spænder Andromeda vidt: Fra den galaktiske anarki til den gode melodi.”

Der er bogstaveligt talt tale om en trio, hvis lyd rækker helt ud mod stjernerne. Nu er de selv blevet vaskeægte shooting stars på den danske jazzhimmel, hvorfor der er al mulig grund til at tjekke dem ud, når de atter giver koncert i Jazzhouse.

LINE-UP

Christian Pehrson Balvig - klaver og komposition
Rasmus Kjærgård Lund - tuba
Morten Skøtt - trommer

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.