Hvad
Hvor
Hvornår

Andreas Bo: Plagiat

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

Andreas Bo: Plagiat

Manden med landets vildeste gummiansigt - Andreas Bo - er klar med sit første oneman-show PLAGIAT.

"Årets TV-Skuespiller" og "Årets Komiker" anno 2011 tager i sit første one-man show alle sine yndlingsmasker på og lader samtidig sin egen falde i en ekvilibristisk tour de force af dansk humor gennem tiderne.

Andreas Bo ser frem til at skulle hele kongeriget rundt med sit første show: "Jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt meget. Glæder mig til at ha' en hel aften med publikum! Lige nu er alle muligheder i spil, og der er så meget, jeg har lyst til at fortælle i showet. Masser af nyt materiale, men jeg er sikker på, at der også bliver gensyn med en masse af de personer, jeg har parodieret, og de figurer jeg har lavet i Live fra Bremen og Indenrigs. Men jeg kan stadig overraske - også mig selv!"

Andreas Bo har som ingen anden sat nye standarder for moderne humor, da han bragede igennem med Live fra Bremen og han er svær at sætte i bås som komiker. Hans virkemidler og talent stikker i mange retninger. Derfor er det interessant, at han har fået den store offentlige opmærksomhed i rollen som alle mulige andre - et plagiat. Fra d. 13. september står han på scenen, som dén han er.

-KTP-

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.