Hvad
Hvor
Hvornår

Andreas Bo: Plagiat

Billetter til Andreas Bo: Plagiat, 2013

Manden med landets vildeste gummiansigt - Andreas Bo - er klar med sit første oneman-show PLAGIAT.

"Årets TV-Skuespiller" og "Årets Komiker" anno 2011 tager i sit første one-man show alle sine yndlingsmasker på og lader samtidig sin egen falde i en ekvilibristisk tour de force af dansk humor gennem tiderne.

Andreas Bo ser frem til at skulle hele kongeriget rundt med sit første show: "Jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt meget. Glæder mig til at ha' en hel aften med publikum! Lige nu er alle muligheder i spil, og der er så meget, jeg har lyst til at fortælle i showet. Masser af nyt materiale, men jeg er sikker på, at der også bliver gensyn med en masse af de personer, jeg har parodieret, og de figurer jeg har lavet i Live fra Bremen og Indenrigs. Men jeg kan stadig overraske - også mig selv!"

Andreas Bo har som ingen anden sat nye standarder for moderne humor, da han bragede igennem med Live fra Bremen og han er svær at sætte i bås som komiker. Hans virkemidler og talent stikker i mange retninger. Derfor er det interessant, at han har fået den store offentlige opmærksomhed i rollen som alle mulige andre - et plagiat. Fra d. 13. september står han på scenen, som dén han er.

-KTP-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.