Hvad
Hvor
Hvornår

ANDREA BOCELLI

Andrea Bocelli i Forum med stort kor og orkester

Italiens stjernetenor, Andrea Bocelli, vender tilbage til København for første gang siden 2010. Til februar giver han koncert med stort kor og orkester Københavns Forum.

 

"Hvis Gud kunne synge, så ville han lyde som Andrea Bocelli" – Celine Dion
"Verdens smukkeste stemme" – Al Jarreau

Ordene er store, og de er sagt om Andrea Bocelli, også kendt som den "Den fjerde tenor" eller "Den blinde tenor". Han blev født med grøn stær og mistede helt synet som blot 12-årig, men allerede på dét tidspunkt havde han lært at spille klaver og tværfløjte.

Den Toscano-fødte herre er dog først og fremmest kendt for sit sangtalent, og det var som tenor, at han i 90'erne fik sit gennembrud, først i hjemlandet i duet med Luciano Pavarotti – siden på internationalt plan, på turné med den italienske verdensstjerne, Zucchero.

Bocelli har sunget duet med navne så forskellige som Sarah Brightman, Eros Ramazzotti og ovennævnte Celine Dion, og hans 1997-album 'Romanza' er med mere end 20 millioner eksemplarer det bedst sælgende italienske album nogensinde.

Til dato har Andrea Bocelli solgt mere en 80 millioner album på verdensplan, inklusive godt to millioner i Skandinavien. Han er netop nu aktuel med albummet, 'Cinema', hvor han har udlevet sin drøm om at fortolke berømte filmsange.

Til februar gæster han Forum med et stort kor og symfoniorkester bag sig, og det bliver hans første optræden i København siden hans udsolgte show samme sted i 2010.

Koncerten vil byde på kendte opera arier samt musik fra Bocelli’s seneste album ”Cinema”, som bl.a. indeholder musik fra filmene ”Evita”, ”Westside Story” og ”Dr. Zivago”.

Aldersgrænse: min. 8 år.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.