Hvad
Hvor
Hvornår

ANDERS - Anders Matthesen

Billetter til ANDERS - Anders Matthesen, 2012 Aarhus C

Hvem fanden tror du egentlig, du er?
Og svarer det til, hvem du i virkeligheden er?
Og bør du i det hele taget tro, at du er noget som helst?

Cellerne i kroppen fornyer sig hele tiden. Det samme gør ens spejlbillede, frisure, garderobe, meninger, kæreste, vaner og venner. Alle de ting, der er med til at definere dig, kan nemt skiftes ud - selv dit navn.
Så hvem fanden er man så? Og ændrer det sig løbende? Bør man i virkeligheden gøre status hver mandag og evt. tage navneforandring til noget mere passende hver weekend?

Kan der evt. være en stor gevinst ved at analysere de faste vaner, mønstre og holdninger, der muligvis giver én et falsk og begrænset billede af én selv og dermed også sætter grænser for, hvad man kan og ikke kan? Kan man stadig være "Anden" som 36 årig? Og er "Anden" og "Anders" overhovedet den samme person?

Det er nogle af de mange spørgsmål, der ligger til grund for Anders "Anden" Matthesens nye oneman show "ANDERS", der har premiere i efteråret 2012.

Arr.: Calut Productions

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.