Hvad
Hvor
Hvornår

Analogik

Billetter til Analogik, 2012 Horsens

Det er tid til at få besøg af Analogik igen, og som altid er der lagt op til en overtruffen festlig aften, hvor der er plads til at spasse helt ud foran scenen.

Analogik spiller en finurlig og ganske underholdende blanding af Polka, jazz, balkan, Sømandsviser, tango, hiphop og elektronisk musik med et smil, der insisterer på at lade publikum danse skosålerne tynde. Forestil dig en dansk-rumænsk udgave af den übertyske tradition ”oktoberfest” blandet med lidt rum n’ bass, polka og balkan beatbox.

Bandet har igennem efteråret 2011 arbejdet på Nørrebro teater på stykket Oliver med et twist i samarbejde med bl.a. Rune Klan og mange andre. I starten af september udkommer bandet med en længe ventet plade.

En af de største inspirationskilder til pladen har været den etiopiske funk musik fra 70'erne, hvor man blandt andre kan nævne Alemayehu Eshete som en af de største helte.
Han lavede blandt andet en slags etiopisk fortolkning af vestlig musik, klædte sig ud som Elvis og sang som James Brown - med andre ord en ordentlig gang blandingsmusik, som jo et eller andet sted er meget i ånden af hvad Analogik har stået for de sidste år. Nu tager bandet så bare 40 års musikudvikling den modsatte vej.

Glæd dig til at høre nye numre, der trækker på denne noget obskure, men interessante inspirationskilde. -A-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.