Hvad
Hvor
Hvornår

AMERIKANSK MUSIK - MED UNGE STJERNESOLISTER

Billetter til AMERIKANSK MUSIK - MED UNGE STJERNESOLISTER, 2017 København K

AMERIKANSK MUSIK
- MED UNGE STJERNESOLISTER

Caroline Goulding, violin
Jakob Bangsø, guitar
DiamantEnsemblet
Studerende fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium

Program
Erich Wolfgang Korngold: Violinkoncert, D-dur opus 35 (1945)
Wayne Siegel: Guitarkoncert (2017),uropførelse
Leonard Bernstein: West Side Story Suite arr. William David Bronn

For anden gang i sæsonen vender vi blikket mod USA, og det er der en god grund til. Det Kongelige Biblioteks amerikanske huskomponist Wayne Siegel, der i nu knapt to år har leveret en daglig komposition til Den Sorte Diamants 12-kanals-lydsystem, får uropført sin guitarkoncert skrevet til DiamantEnsemblet med Jakob Bangsø som solist.

Jakob Bangsø har netop afsluttet sit studium med debut fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han er allerede godt etableret som solist og har modtaget en lang række priser for sit spil. Det er en ekstra glæde at kunne præsentere Bangsø sammen med en anden ung solist af samme kaliber: den kun 23-årige amerikaner Caroline Goulding er en af sin generations store musikalske begavelser og har allerede nu, på trods af sin unge alder, spillet med førende orkestre i USA og Europa. Hun spiller for øvrigt på en Stradivarius (General Kyd ca. 1720).

Koncerten har i det hele taget særligt fokus på de unge. DiamantEnsemblet har indledt et samarbejde med Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og ensemblet er i dette program udvidet med studerende fra konservatoriet. Samarbejdet er nærliggende for ensemblet: oboisten Max Artved er til daglig professor på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor også kollegaerne i ensemblet, Anna Dina Schick Bjørn-Larsen, Søren Elbo og Audun Halvorsen underviser.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.