Hvad
Hvor
Hvornår

Alter Bridge

Billetter til Alter Bridge, 2011 København V

Da Alter Bridge gæstede Danmark tilbage i efteråret, blev de modtaget i en komplet udsolgt Amager Bio. Nu er de tilbage i stemningsfulde Vega, hvor de endnu en gang er klar til at tage det danske publikum med storm.

De har gennem syv år imponeret med deres hårde rocknumre og formået at markere sig som et veletableret og anerkendt band på rockscenen i både USA og Europa. Nu vender Alter Bridge tilbage til Danmark og imødekommer den store danske efterspørgsel, når de gæster Store Vega10. november.

Et af den amerikanske kvintets særlige kendetegn er evnen til at forene heavy med mere melodisk rock, der ikke kun griber samtidens musikalske strømninger, men også trækker tråde tilbage til 70'ernes klassiske rock.

Hver især er medlemmerne af bandet også anerkendte for tidligere projekter. Mark Tremonti, Scott Phillips og Brian Marshall løftede i starten af 00'erne rocken op på et nyt niveau med det storsælgende postgrunge band 'Creed'. Forsangeren Myles Kennedy har skilt sig ud som en af rockens bedste sangere med sin stærke vokal. Sideløbende med Alter Bridge's projekter har Kennedy turneret verden over som forsanger for legendariske Slash.

Sammen har Mark, Brian, Scott og Myles siden 2004 udgivet 3 albums - senest live albummet og koncert dvd'en 'Live From Amsterdam', der udkom i januar i år. Der har været stor ros at hente hos det danske publikum, der har givet både koncerter og albums top anmeldelser.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.