Hvad
Hvor
Hvornår

ALL TIME LOW

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

ALL TIME LOW

HÅRDTARBEJDENDE ROCKBAND GÆSTER STORE VEGA
 
Det amerikanske band, som vel nærmest er det eneste band, der for alvor har overlevet overgangen fra emo-rock til et mere mainstream rock/punk-udtryk, gæster København og Store VEGA i forbindelse med deres Dont Panic turné.
 
All Time Low har, siden deres debut i 2004, været det band ingen troede på, og ingen regnede med. Men deres fans blev flere og flere, og første smagsprøve på hvad en dedikeret fangruppe kan gøre ved et band, kom i 2006 da All Time Low’s EP Put Up or Shut Up gik top20 på Billboard i USA - uden nogen form for marketing eller PR. I 2009 udkom albummet Nothing Personal, som debuterede som #4 på Billboard, igen uden nogen form for support fra et pladeselskab. Og historien fortsatte i 2011, hvor bandet fik sin første guldsingle i USA (500.000 solgte) uden at være blevet spillet en eneste gang på kommerciel radio.
 
Vi glæder os derfor enormt til at byde verdens bedste fans velkomne i Store VEGA, til en koncert med et band, der har slidt og slæbt deres gear selv, og taget den eneste rigtige vej op: den lange.
 
All Time Low har netop udgivet en deluxe udgave af sidste års Dont Panic, og kommer direkte fra en årelang turné i USA, så vi har forventninger om et band i absolut storform.
 

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.