Hvad
Hvor
Hvornår

AG København vs IK Sävehof - 1/8 finale i Champions League

Billetter til AG København vs IK Sävehof - 1/8 finale i Champions League, 2012 Brøndby

Oplev AG København i Champions League

Den 24. marts møder AG København hjemme i Brøndby Hallen de svenske mestre Sävehof på deres vej mod Champions League trofæet.

AG Københavns kampe er kendt for en uovertruffen stemning og et medrivende publikum, action og show ud over det sædvanlige - så der venter alle i den udsolgte hal en oplevelse i verdensklasse.

Oplev Mikkel Hansen, Joakim Boldsen, Lars Jørgensen og resten af AG's super-mandskab, når de skal kæmpe sig videre vej i Champions League.

Pre-match arrangement

in-action.dk tilbyder kampbilletter sammen med et pre-match arrangement. Arrangementet finder sted i Michael Laudrup loungen på Brøndby Stadion. Her byder vi på velkomst v/cheftræner Magnus Andersson, VIP buffet med øl, vin og vand, konkurrence om AG København merchandise og kampoptakt v/Søren Colding.

Efter spisning spadserer vi til Brøndby Hallen, hvor der er reserveret siddepladser på langsiden. I pausen er der kaffe, kage, øl og vand og efter kampen er der øl og vand og tid til en snak om kampen.

Praktik

Når du bestiller pladser til pre-match arrangementet får du tilsendt en voucher, der er din adgang til arrangementet. På Brøndby Stadion bliver du budt velkommen af in-action.dk og får uddelt dine originale kampbilletter.

Dit selskab placeres samlet både ved spisningen og til kampen.

Kampens tidspunkt er endnu ikke fastsat - den spilles enten kl. 19.30 eller 20.00. Pre-match arrangementet starter 2 timer før kampstart.

 

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.